Imeli bomo bend. Ker sanjamo o njemu že žnj let. Gregor bo pevec, Miro na kitari, Mare na basu, moja malenkost pa bo bobnala. Nihče od nas tega ne zna delat’ prav dobro, ampak bomo poizkusili … probat’ ni greh, prav’jo.

Ime benda je jasno: P.P.T. (kot Poskončni punk trio - smo bili najprej trije, pa je prišel še Miro, ime pa je ostalo), igrali bomo na čang-šlang opremo (Ibanez starter seti), bobne pa bo posodil Dominik Bagola, bobnar pri Psycho-path in Soundtrade!

Kako smo dobili bobne?! Zadnjič smo po TLP-ju sedeli na pijači in debatirali o tem, da mor’m samo še jest bobne nabav’t, pa bo akcija. Pa pravi Dominik, da ma ene in da jih ne proda, posodi oz. odda pa jih. Blazno presenečeni in veseli smo bili, Gregor, Mare in jest in vmes z Dominikom podebatirali o tem in onem kar se muzike tiče in ugotovili, da rabmo res, res, res, res “strupen” raider za band, ampak o tem kdaj drugič … ;)

Danes je poslal slikco in so res d’best (glej spodaj). Bom k Ringo Starr, hehe. Znam tut glih tok kot je znal on, ko je prišel k Beatlom, se pravi cca nula ;) (Ta stavek se je slabo postaral, ob raziskovanju zgodovine Beatlesov se je izkazalo, da je bil Ringo zelo izkušen glasbenik, odličen bobnar, ki je znal igrat, ko je bilo treba igrat in biti tiho, ko je komad to zahteval - kvaliteta premalo bobnarjev in glasbenikov nasploh:)

Bobni za P.P.T. by Dominik Bagola

A niso carski, a?

Dominik, še enkrat hvala.